Kant, social design label

Ga naar:

Projecten

Kant social design realiseert niet alleen designproducten maar ook kunstprojecten. Voor het komende jaar staan er verschillende op het programma. Hier een selectie uit de projecten die Kant social design heeft gerealiseerd.

Draken in speeltuin Prins Hendrik Park-Den Bosch

Typisch-Den Bosch heeft Kant gevraagd om het hek van de speeltuin in het Prins Hendrik Park te pimpen met siliconen haakwerk, afgelopen zomer zijn de draken bevestigd en ze groeien steeds langer!

Fashion for Freedom een open label 2012

Kant fungeert als een van de Brabantse mode ateliers voor het open label Fashion for Freedom. Tijdens 5 mei 2012 hebben veel vrouwen van Kant de bevrijdingsdag meegeviert in Breda in een eigengemaakte vrijheidsrok.

Vaandels in opdracht van Tilburg Textiles 2011

Nieuwe vaandels voor muziekverenigingen in en rondom Tilburg, ontworpen door Sigrid Calon, geproduceerd door Audax Textiel Museum Tilburg en geconfectioneerd door Kant.

Tuinen van Kant 2010-2011

RE-BAG

RE-BAG expo bij TIJD VOOR 3

Een selectie van de meest unieke tassen die tijdens het textielweekend 2010 zijn gemaakt, zijn nog te bewonderen bij TIJD VOOR 3 (Langestraat 65 in Tilburg, www.tijdvoor3.nl). Mocht je nog interesse hebben in een RE-BAG tas deze zijn nog steeds verkrijgbaar bij Kant. Stuur even een mailtje naar marieke@kantsocialdesign.nl

Bindende ballonnen 2008

Het project ‘Bindende Ballonnen’ vormt het startschot voor Kant social design. Tijdens deze aftrap worden enorme met helium gevulde ballonnenbeelden in de lucht gelaten. Samen met vrouwen van Kant social design en SEW worden zoveel mogelijk ballonnen aan elkaar vastgebonden en in zijn geheel als object/beeld/ sculptuur opgelaten. ‘Samen zijn’ en het met elkaar in de lucht laten van het object, geeft gevoel van verbondenheid op die specifieke plek en dat moment. ‘Loslaten’ en het gevoel van bevrijding en vreugde dat daar mee gepaard gaat, is de achterliggende thematiek bij dit project. Kortom: een mooie manier om de opening van een nieuw atelier samen te vieren.

Kant tijdens DDW 2011

de stad van Kant 2011

start van T huis van Kant met opening op 25 juni 2009

foto:SherpaMediation

vrouwen aan het haken in T huis van Kant